Nulta stranica portala
bolest
upala
potpora
zaposlenja
business
partneri
sadržaj
kontakt
newsletter


Kome je ova stranica namijenjena

Ova stranica portala je namijenjena prvenstveno osobama koje imaju firmu za pružanje usluga smještaja i brige o starim i nemoćnim osobama, kao i vlasnicima turističkih objekata koji su spremni eksperimentirati s novim oblikom zdravstvenog turizma - turizmom kroničnih bolesti. Namijenjena je također i osobama koje razmišljaju o pokretanju posla ili promjeni djelatnosti. Dio informacija s ove stranice bi mogao biti zanimljiv i obiteljima koje imaju osobu oboljelu od Alzheimerove bolesti i žele joj pronaći sponzora. Nažalost, tužna je činjenica da ima dosta veliki broj obitelji koji, nakon što "spreme" oboljelog člana obitelji u dom, oduzmu mu/joj poslovnu sposobnost i jedva čekaju da oboljeli član obitelji okonča život pa da mogu raspolagati s nekretninama koje ostaju iza bolesnika. Onima kojima su roditelji važniji od nasljedstva, mogle bi koristiti ove stranice. Ukoliko nisu sposobni sami snositi trošak liječenja pomoći ćemo im u pokušaju da pronađu sponzora.

Prilike

Svaka kriza, osim teške situacije za široke mase, obično donese i neke nove vrijednosti iz jednostavnog razloga što starim sredstvima, načinom rada i razmišljanja krizu nije moguće nadići. Kriza nam obično pruža samo dvije opcije: promijeniti se ili propasti. Iskreno vjerujemo da je ovo na čemu nastojimo jedna od takvih novih vrijednosti. Razmotrite tri stvari:

  • Ako smo iz godine u godinu svjedoci sve većeg broja kroničnih oboljenja jednostavna logika nam kaže da, ako nešto bitno ne promijenimo u svom životu, šanse da i mi završimo s nekom ovako gadnom bolešću su veće nego su bile kod naših roditelja i djedova. Ovo je prilika da spriječimo ovakav ružan scenarij za sebe. Naučite li kako pomoći svojoj majci ili ocu koji je već obolio imat ćete jasnu situaciju što trebate sami činiti sada da nikad ne dođete u stanje svog roditelja. Nemojte se oslanjati na to da će se vaša djeca pobrinuti za vas. Čak i da se djeca pobrinu za vas to vas neće poštedjeti užasa koji prolaze oboljeli u svojim zadnjim godinama života.

  • Sve veći broj teških bolesnika i kukavna privreda kavu imamo u Hrvatskoj samo će situaciju učiniti još težom - i za državu i za obitelji. Oboljelima je manje više jednako, bilo da boluju danas ili će bolovati za 10-20 godina.

  • Treća stvar, koja se prvenstveno odnosi na ciljnu publiku ove stanice, je da povećani broj oboljelih (ako imamo kvalitetnu uslugu) mogu biti također i element jačanja gospodarstva i zapošljavanja.

Sponzorirana pomoć

Ukoliko ste na ovoj stranici radi participiranja u mogućem novom poslu svakako nemojte propustiti pročitati informaciju sa strance "Potpora". Ako ste pak u situaciji da vam je doniranje novčanih sredstava "nemoguća misija" nemojte se obeshrabriti, možda nam možete na neki drugi način pomoći i ipak ući u krug budućih poslovnih partnera.

Kutak za sponzore

Osobe koje razmišljaju o mogućnosti da postanu sponzori i da se uključe o ovaj projekt zdravstvenog turizma neka nam se jave e-pismom. Kad vidimo da postoji minimum zajedničkih interesa, dodijelit ćemo vam korisničko ime i lozinku za ulazak u zatvoreni dio portala sa specifičnim informacijama i diskusijama.

Da biste ušli na ove zatvorene stranice kliknite donju tipku (Ulaz za sponzore), a zatim u novi prozor unesite "login" (korisničko ime) i "password" (lozinku) koje ste dobili od nas. Ako ste ih zaboravili, javite nam se e-mailom za nove podatke.


sponzori