Nulta stranica portala
bolest
upala
potpora
zaposlenja
business
partneri
sadržaj
kontakt
newsletter


Partneri

Ovdje donosimo listu partnerskih firmi kojima se dopao naš koncept i odlučile su prihvatiti našu ponudu i primijeniti naša znanja u svom radu. Pošto prehranom možemo djelovati na sve kronične bolesti, odnosno pomoći da se kronična bolest nikad ne razvije ako do njenog ispoljenja (još) nije došlo, svi naši partneri imaju priliku provjeriti efikasnost naših dijetalnih preporuka na svim štićenicima, osoblju i sebi samima.


Domovi za stare i nemoćne

Cilj ovih ustanova je postati domovi za stare, zdrave i vesele osobe. Naravno da to neće uvijek biti u mogućnosti ostvariti ali, primjenom provjerenih znanja o djelovanju prehrane na hormonalne sustave, i sukladno tome na redukciju razine kroničnih oboljenja, učinit će sebi i svom osoblju rad u ustanovi mnogo lakšim a štićenici će dulje boraviti u njima. Nije isto brinuti se o osobi koja je nepokretna i/ili dementna, koja radi nuždu u pelene, koja pati od dekubitalnih rana, koja se ne može sama brinuti o svojoj higijeni i sama jesti, ili brinuti o osobi koja je mentalno bistra, pokretna, zdrava i dobro raspoložena. Naravno, nikada nećete moći reći da ste osobu izliječili, kako na taj pojam gleda službena medicina, no neka vas to ne brine. Bitno je kakvo ćete ozračje stvoriti u svojoj ustanovi i kako će na vas gledati potencijalni korisnici vaših usluga. Nama je najvažnije da svojom praksom pomognemo osobama starije dobi da žive dulje i kvalitetnije s mnogo nižom razinom kroničnih oboljenja i patnje. To nas čini radosnim, olakšava nam rad i omogućuje višu cijenu usluga.

  • Dom Villa Nonica, Zagreb, Osekova ul. Vlasnica Emel Bišćan. Vidi više ovdje.
  • Dom Sveta Katarina, Zagreb, Rugvica. Vlasnik Tihomir Hladnik. Vidi više ovdje.
  • Dom Sv. Leopold Mandić, Gorjani, Đakovo. Vlasnica Iva Grdić. Vidi više ovdje.
  • Dom Kraljevica Rovina, Kraljevica. Vlasnica Ivka Lukenda. Vidi više ovdje.


Mali obiteljski hoteli

Odavno smo čvrstog uvjerenja da postoji velika mogućnost učiniti naše turističke objekte, pogotovo one koji imaju adekvatan sustav grijanja za zimske mjesece, aktivnim i atraktivnim tijekom 12 mjeseci godišnje. To, štoviše, ne odriče mogućnost da tijekom ljetne sezone nastavite ugošćivati klasične turiste željne mora i sunca.


Hoteli i turističke agencije

Naravno da domovi i mali obiteljski hoteli nisu privilegirani da ne bi bili otvoreni za velike hotelske sustave i za turističke agencije. Ukoliko nalazite bilo kakav svoj interes, rado ćemo prodiskutirati mogućnosti suradnje.