Nulta stranica portala
bolest
upala
potpora
zaposlenja
business
partneri
sadržaj
kontakt
newsletter


Potpora na daljinu

Ukoliko u svojoj obitelji imate osobu oboljelu od Alzheimerove bolesti možete zatražiti edukaciju na daljinu (telefonom, e-mailom, Skypeom). O uvjetima pogledajte više na portalu www.ozdravimo.info ovdje.


Potpora na "blizinu"

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti samostalno poloviti konce o zoni i provoditi je u praksi, a uz to vam treba i pomoć u kućanstvu, oko oboljele osobe, slobodno nam se javite pa ćemo, ako budemo imali raspoloživu osobu, pokušati dogovoriti asistenciju u vašem domu.


Sponzorirana pomoć

Jedan od naših ciljeva je prikupiti više dokumentiranih primjera oporavka osoba s Alzheimerovom bolešću, na temelju pristupa koji promoviramo. O našim razlozima za tu inicijativu pogledajte više na stranici "Business". Za to su nam potrebni dobrovoljci s Alzheimerovom bolešću (bolje reći pristanak i pomoć obitelji ovih bolesnika) kao i dodatna sredstva, budući da su procijenjeni troškovi za suplemente i hranu u prvih 6 mjeseci cca 25 tisuća kuna, bez eventualnih drugih troškova koji se uz dodatan trud obitelji mogu minimizirati. U periodu od šest mjeseci se može očekivati značajan oporavak koji nije daleko od stanja zdrave osobe. Nakon tri mjeseca prva poboljšanja trebaju biti vidljiva. Stoga početnu fazu dijelimo u dva dijela. Ako u prva tri mjeseca, uz pravilno provođenje naših uputa, početak oporavka nije vidljiv, predlažemo prekidanje programa. Ono što generalno očekujemo nakon prva tri mjeseca su vidljiva poboljšanja što će vam, vjerujemo, povećati optimizam i dati dodatan elan da nastavite s programom. Kako si u današnje vrijeme mnogi ne mogu priuštiti dodatnih 4.000 kn mjesečno pokrenuli smo akciju povezivanja obitelji s bolesnom osobom i potencijalnih sponzora (prvenstveno osoba koje u budućnosti žele implementirati naša znanja u svoje ustanove za skrb, kao i turističkih subjekata koji su se spremni preustrojiti iz destinacije klasičnog (ljetnog) turizma u destinaciju (cjelogodišnjeg) zdravstvenog turizma.

Izjava o odricanju odgovornosti

Da ne bude nesporazuma, sve što je vezano za ovaj web portal, kao i za sve ostale portale koje su vlasništvo Centra zdrave prehrane, nisu oblik klasičnog liječenja i kao takve ne prezentiramo. Ovo je činjenica koje želimo da budu svjesni svi koji čitaju naše stranice, neovisno o činjenici da u svom timu imamo i medicinsko osoblje. Također nikad i nigdje ne sugeriramo oboljelim osobama da izuzmu ili odaberu neku od terapija službene medicine. Takvi odabiri su isključivo stvar samog pacijenta. Druga je stvar što će naša preporuke o načinu ishrane i promjeni stila života, ako ih se osoba dosljedno pridržava, često imati daleko značajnije i bolje rezultate od službenih metoda liječenja. Ono što je glavna kvalitete pristupa koji promoviramo je da apsolutno ne postoje negativne popratne pojave. Čak je, i iz pozicije troškova, naš pristup često daleko prihvatljiviji.